<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
I7 - The Data Every CFO Should Know About Their Customers

Share this article on

Tiedot, jotka jokaisen talousjohtajan tulisi tietää asiakkaistaan

Liiketoimintatieto on ratkaisevan tärkeää strategisen päätöksenteon kannalta. Talousjohtajana näkemyksesi taloudellisista tiedoista voi olla elintärkeää liiketoiminnan kasvun kannalta. Mitä enemmän korkealaatuista tietoa sinulla on talousjohtajana tai -valvojana, sitä tehokkaampaa luotonhallintasi on ja sitä paremman panoksen voit tuoda hallituksen tai johdon kokouksiin. Kun sinulla on pääsy laadukkaisiin ja ajantasaisiin tietoihin, voit tehdä parempia päätöksiä kasvusuunnitelmista, asiakasvalinnoista ja luottokelpoisuusarvioinneista. 

Miten olla entistä tietopohjaisempi talousjohtaja?

Luottovakuutuksen avulla saat käyttöösi useita tietokokonaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla voit arvioida yrityksesi riskiä ja asettaa asiakkaat tärkeysjärjestykseen.  

Tärkeimpiä Atradiukselta saamiasi tietoja on "ostajaluokituksemme". Tämä on asiakkaidesi ja potentiaalisten asiakkaidesi luottoluokitus, ja siinä arvioidaan erityisesti riskiä siitä, että asiakkaasi joutuu maksukyvyttömäksi seuraavien 12 kuukauden aikana. 

Luokitus lasketaan asiakkaan taloudellisten tietojen, maksuhistorian, riskinarvioijiemme antamien tietojen ja sellaisten lisätietojen perusteella, jotka osoittavat, onko maksukyvyttömyysriski kasvanut. Luokitus lasketaan eri tavalla asiakassegmentin ja maantieteellisen alueen mukaan, ja saat lisätietoja napin painalluksella. 

Ostajaluokituksemme ja niiden perustana olevat tiedot eivät kuitenkaan ole läheskään ainoita tärkeitä tietoja, joita meiltä saat. Olemme koonneet alla olevan luettelon: 

  • Näet asiakkaidesi luottoluokitukset reaaliajassa  
  • Seuraat asiakkaidesi maksuhistoriaa  
  • Näet konserniin liittyvät yritykset ja konserniin liittyvän kokonaisriskisi tytäryhtiöiden kautta 
  • Saat hyvän ja nopean yleiskatsauksen vastuustasi maittain ja yrityskohtaisesti jaoteltuna 
  • Saat mahdollisuuden priorisoida portfoliossasi olevien valittujen asiakkaiden lisäseurantaa 
  • Saat ilmoituksia maksujen laiminlyönneistä 

Nämä runsaat tiedot saat reaaliaikaisesti käyttöösi osana luottovakuutustasi.  Se sisältää data-analyysejä ja trendejä sekä ajantasaisia taloudellisia tietoja asiakkaistasi. 

 

Share this article on

Read more