<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
BC4 - What does credit insurance cost

Share this article on

Mitä luottovakuutus maksaa?

Luottovakuutukset on hinnoiteltu useiden riskitekijöiden perusteella. Mitä pienempi riski, sitä alhaisempi on vakuutusmaksu, joka tyypillisesti maksaa vakuutuksenottajille 0,1-0,5 prosenttia vakuutetun liikevaihdosta.

Vakuutusmaksun lisäksi myös luottolimiittihakemuksista peritään maksuja.

Luottovakuuttaja ottaa yleensä nämä tekijät huomioon vakuutusmaksua laskiessaan:

  • Luottoehdot - Mitä pidemmät luottoehdot, sitä suurempi riski ja korkeampi vakuutusmaksu.
  • Maantieteellinen sijainti - Jos harjoitat paljon liiketoimintaa maissa ja alueilla, joissa on poliittisia levottomuuksia, heikko paikallinen valuutta tai huono maksuhistoria, tämä voi vaikuttaa vakuutusmaksuun.
  • Keskittymisriski - Jos olet voimakkaasti alttiina yhdelle toimialalle tai jos sinulla on vain vähän suuria asiakkaita, tämä voi lisätä tappioriskiä.
  • Vahinkohistoria - Vahinkojen määrä vaikuttaa vakuutusmaksuun. Useat tappiot johtavat todennäköisesti korkeampaan vakuutusmaksuun, kun taas harvemmat tappiot voivat alentaa vakuutusmaksua.

 

Ostat paljon enemmän kuin pelkän vakuutuksen

Monissa tapauksissa luottovakuutuksesta saatavat säästöt ja hyödyt ovat usein kalliimpia kuin sen hinta. Paremmat tiedot asiakkaidesi luottokelpoisuudesta johtavat todennäköisesti pienempiin tappioihin, ja Atradiusta käyttämällä säästät luottoluokituslaitoksen kustannuksissa. Samalla saat syvällisempää tietoa ja mahdollisuuden saada yksityiskohtaisempia asiakasluokituksia.

Meillä on toimistoja yli 50 maassa, ja ilman lisäkustannuksia autamme sinua pääsemään uusille markkinoille ottamatta turhia riskejä.

Kun vakuutat luottomyyntisi, huomaat usein myös, että voit lisätä lainanottokykyäsi ja saada paremmat lainaehdot pankissa.

Lisäksi voimme auttaa sinua vertailemaan maksuehtoja, mikä voi auttaa turvaamaan myyntiä tai auttaa välttämään tarpeettoman pitkiä luottoaikoja. Tällä tavoin tuemme kasvuasi ja autamme sinua parantamaan kassavirtaasi.

 

Luottovakuutusmaksusi

Luottovakuutusmaksu uusitaan vuosittain. Asiakkaamme maksavat vakuutusmaksunsa yleensä kuukausierissä.

 

Share this article on

Read more