<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
BC1 - Trade credit insurance which customers should you insure

Share this article on

Luottovakuutus: mitkä asiakkaat kannattaa vakuuttaa?

"Kenet minun kannattaisi vakuuttaa?" Tämä on kysymys, jonka talousjohtajat kysyvät meiltä usein kaupallisten riskiensä lieventämiseksi. Vastaus on suoraviivainen: kaikki tai ainakin ne, jotka voivat mahdollisesti altistaa yrityksesi tappioille, jotka voivat uhata taloudellista vakautta.

Mitä hyötyä koko salkun vakuuttamisesta on?

Portfoliomalli on kustannustehokkain ja kauaskantoisin tapa minimoida kaupankäynnin riskit. Me Atradiuksella, kuten useimmat johtavat luottovakuutusten tarjoajat, katamme usein kaikki asiakkaidemme luottotapahtumat.

Riskiä hajauttamalla voimme yhdessä kanssasi pitää vakuutusmaksut mahdollisimman alhaisina. Sinua suojataan myös odottamattomilta äkillisiltä maksuhäiriöiltä. Jos vakuutusta ei ole otettu, näistä "mustista joutsenista" on usein vaikeinta toipua.

Riskien minimointi on tietenkin vain yksi osa luottovakuutuksen tarjoamasta arvosta. Kun vakuutat asiakaskuntasi, saat lisäksi riippumattoman käsityksen heidän luottokelpoisuudestaan ja riskeistä, jotka liittyvät markkinoihin, joilla he toimivat. Mitä useampia asiakkaita vakuutat, sitä laajemmat tiedot saat.

Mitä sinun pitäisi ottaa huomioon, kun valitset vakuutettavia asiakkaita?

Atradius voi auttaa sinua varmistamaan, että vakuutussalkussasi on oikea yhdistelmä. Lisäksi olemme koonneet sinulle muutamia näkökulmia, joita voit ottaa huomioon salkkuasi kootessasi.

  1. Onko teillä paljon yksittäisiä asiakkaita?
  2. Onko teillä asiakkaita, jotka tekevät erittäin suuria tilauksia?
  3. Kuinka paljon aikaa ja resursseja sinun on käytettävä uusien asiakkaiden tarkistamiseen uusilla markkinoilla?
  4. Onko sinulla asiakkaita maissa, joissa paikallinen valuutta on heikko?
  5. Onko teillä asiakkaita, joiden maksukyvystä olette 100-prosenttisen varmoja?

Tasapainoinen luottovakuutussalkku auttaa sinua käsittelemään mahdollisia riskialueita, mutta samalla se on kustannustehokas ja minimoi jatkuviin luottotarkastuksiin käytetyn ajan ja vaivan.

 

Share this article on

Read more