<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
BC3 - Whats covered by your credit insurance policy

Share this article on

Mitä luottovakuutuksesi kattaa?

Jos harkitset luottovakuutusta, on tärkeää ymmärtää, mitä saat rahoillesi vastineeksi.

Luottovakuutus suojaa yrityksesi luotollista myyntiä asiakkaan maksukyvyttömyydeltä. Jos toimitat tavaroita tai palveluita laskulla ja asiakkaasi ovat liikeyrityksiä (kotimaisia ja ulkomaisia) ja/tai julkisia organisaatioita ulkomailla, luottovakuutus on arvokas luotonhallintaväline.

Atradiuksen kanssa vakuutuksesi räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi täydentää tavanomaista vakuutustasi takuilla ja vakuutusturvalla, kun ostat tavaroita ennakkomaksulla.

Luottovakuutuksesi toimimaan hyödyksesi

Jos käytät luottovakuutustasi kuten palo- tai varkausvakuutusta, saatat jäädä vaille sen täyttä vastinetta rahalle. Luottovakuutustasi voidaan ja pitäisi käyttää aktiivisesti myös yrityksesi kehittämiseen. Se on arvokas väline liiketoiminnalle sekä tukiverkosto, jota voit käyttää strategiseen päätöksentekoon ja kasvun mahdollistamiseen.

Jatkuva ajantasainen liiketoimintatieto

API-ratkaisujemme avulla sinulla on mahdollisuuus integroida asiakkaitasi koskevat olennaiset tietomme omiin järjestelmiisi. Sinulla on myös pääsy verkkoportaaleihimme Atrium ja Insights. Vakuutuksenottajana näet myös asiakkaidesi maksukäyttäytymisen ja luokitukset.

Asiantuntijamme seuraavat markkinoita tiiviisti ja neuvovat, miten voit hallita luottoriskejäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Riskinarvioijamme käyvät vuoropuhelua ostajien kanssa varmistaakseen, että meillä on ajantasaiset tiedot, mikä tarkoittaa joskus sitä, että meillä on pääsy luottamuksellisiin tietoihin, joita emme voi jakaa, mutta jotka sisällytämme riskinarviointiin ja luottorajapäätöksiin. Nämä ovat arvokkaita tietoja, joista sinä asiakkaana voit hyötyä.

Laadukas tuki yrityksille

Atradiuksen asiakkaana sinulla on aina oma henkilökohtainen asiakaspalvelupäällikkö. Hän tutustuu sinuun ja yritykseesi, auttaa sinua räätälöimään vakuutuksesi ja voi neuvoa sinua alasi kilpailukykyisistä maksuehdoista.

Lisäksi sinulla on yhteys paikalliseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tukihenkilöt voivat auttaa sinua aina pienistä arkipäiväisistä kysymyksistä API-rajapintojemme integrointiin liittyviin tiedusteluihin.

Ammattimaiset B2B-perintäpalvelut

Osana luottovakuutustasi saat ammattimaiset perintäpalvelumme ilman lisäkustannuksia. Atradius Collections on sisäinen perintäyhtiö, joka tekee kaikkensa periäkseen maksamattomat summat. Atradius Collectionsilla on maailmanlaajuinen ulottuvuus, ja se voi olla erityisen hyödyllinen, jos yrität periä velkoja tai olla yhteydessä toisessa maassa toimiviin pesänhoitajiin tai selvittäjiin.

Asiakkaasi ovat tietoisia siitä, että he ovat riippuvaisia Atradiuksen hyvästä luottoluokituksesta voidakseen ostaa luotolla vakuutetuilta toimittajiltaan. Tämä toimii usein kannustimena, sillä velalliset maksavat joko vakuutuksenottajillemme tai perintäosastollemme nopeammin välttääkseen huonon luottoluokituksen tulevaisuudessa.

 

Share this article on

Read more