<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
D1 - How to grow your business with a secure cash flow, without resorting to demands for prepayment

Share this article on

Onko luottovakuutus oikea ratkaisu yrityksellesi?

Luottovakuutus voi suojata yritystäsi mahdollisilta tappioilta ja auttaa sinua kasvattamaan kauppaa. Kun sinulla on luottovakuutus, sinun ei tarvitse varata varoja mahdollisten tappioiden varalle, ja saat usein helpommin lainaa pankista. Vakuutuksen avulla voit tehdä perusteellisia luottokelpoisuusarviointeja, jotka vähentävät riskiä siitä, että joudut hylkäämään potentiaalisia asiakkaita, koska et pysty arvioimaan heidän kanssaan liiketoiminnasta aiheutuvaa tappioriskiä 

Lyhyesti sanottuna luottovakuutus suojaa sinua tappioilta ja auttaa samalla lisäämään luottokykyäsi ja viime kädessä kasvattamaan tulojasi. Mutta onko se oikea väline yrityksellesi? Jos toimitte markkinoilla, joilla käteinen raha on valttia eikä luottomyyntiä koskaan tarvita, se ei ehkä sovi teilleOlemme keränneet tähän tärkeimmät tekijät, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun mietit, onko luottovakuutus oikea ratkaisu yrityksellesi: 

 • Kuinka usein myytte luotolla?
  Luottovakuutus on merkityksellinen vain, jos sinulla on merkittävää luottokauppaa tai asiakkaita, jotka vaativat kaupankäyntiä avoimella tilillä. 
 • Minkä tyyppisiä tavaroita tai palveluja myytte? 
  Jos myyt tilaustuotteita, jotka voidaan myydä vain yhdelle ostajalle, voimme usein vakuuttaa ne tuotantovaiheessa. 
 • Mikä on keskittymisriskinne?
  Salkkusi hajauttaminen voi auttaa sinua vähentämään riskiä. Tämä voi olla maantieteellistä, eri alojen tai yritystyyppien välistä.  
 • Mitkä ovat voittomarginaalisi?
  Mitä alhaisempi yrityksesi voittomarginaali on, sitä kauemmin kestää toipua tappiosta. 
 • Mikä on asiakaskuntasi koko?
  Luottovakuutus on arvokas riippumatta siitä, onko sinulla paljon asiakkaita vai vain muutama suuri asiakas. Jos asiakkaita on paljon, voimme auttaa sinua arvioimaan uusia asiakkaita ja valvomaan nykyisiä. Jos asiakkaita ei ole paljon, autamme poistamaan osan riskistä, joka liittyy muutamaan suureen asiakkaaseen
 • Miten hyvin tunnet asiakkaasi ja markkinat, joilla käyt kauppaa?
  Jos olet esimerkiksi kasvamassa uusilla markkinoilla, luottovakuuttajasi voi auttaa arvioimaan kaupan riskejä ja asiakkaita paikallisen asiantuntemuksensa perusteella, ja usein vakuutuksenantajilla on pääsy luottamuksellisiin tietoihin, joista voit hyötyä. 

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja pääset keskustelemaan lisää luottovakuutuksesta. Autamme sinua selvittämään, sopiiko luottovakuutus juuri sinulle. 

 

Share this article on

Read more