<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MJ45R64" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
D4 - Market volatility - how to prepare for economic and geopolitical risk-2

Share this article on

Tunnetko todella asiakkaasi?

Yrityksissä ollaan usein ylpeitä siitä, kuinka hyvin omat asiakkaat tunnetaan.

Tietojemme mukaan useimmiten juuri se tuttu asiakas kuitenkin pettää: jopa 80 % luottotappioista liittyy pitkäaikaisiin asiakkaisiin.

Kiireessä tulee tehtyä liiankin nopeita päätöksiä, sillä aika on rahaa. Hyvä, että on ehtinyt joululomilta palata, kun pomo jo huohottaa niskassa: lisää myyntiä, lisää myyntiä ja vielä lisää myyntiä! 

Onnistuminen on helpompaa, kun päätösten taustalla on luotettava data ja toimivat työkalut. Kaikki lähtee liikkeelle riskienhallinnasta. Kun sinulla on kattava kokonaiskuva koko markkinasta, voit myös löytää helpommin uusia potentiaalisia asiakkaita, kohdentaa myyntiä sekä kasvattaa liikevaihtoa.

Luottovakuutus on helppo keino suojata yritystäsi tappioilta, jos asiakas ei pysty maksamaan laskujaan tai menee konkurssiin. Yritys, joka myöntää maksuaikaa, on potentiaalisten asiakkaiden silmissä entistäkin houkuttelevampi. Tämä mahdollistaa myös suurempien asiakkaiden hankkimisen, sillä usein suuryritykset hyväksyvät ainoastaan laskulla maksettavat ostot. 

Luottovakuutus tarjoaa seuraavat edut:

•    Vähemmän luottotappioita ja vahvempi tase
•    Kilpailuetua markkinoilla mahdollisuuksien ja riskien tunnistamisen kautta
•    Rohkeutta kasvattaa liiketoimintaa uusille markkinoille ja hankkia uusia asiakkaita

Underwriterimme yli 50 eri maassa analysoivat mm. asiakkaasi toimialaa, asiakkaasi asemaa toimitusketjussa ja sitä, missä hän käy kauppaa. Lisäksi he kiinnittävät huomiota yrityksen maksukäyttäytymiseen ja seuraavat uutisia. Tarkkaan analyysiin perustuen Underwriter-tiimimme antaa myös suosituksen siitä, onko asiakkaalle turvallista myydä. Jos asiakkaan taloudellinen tilanne muuttuu, saat siitä tiedon. Tämä tieto on kultaa.

Älä siis luota sokeasti mututuntumaan vaan tarkista aina asiakkaittesi luottokelpoisuus. Tässä ei missään tapauksessa ole kyse epäluottamuksesta omaa asiakasta kohtaan. Ennemminkin varmistat sen, että luottamuksesi asiakasta kohtaan on perusteltua.

Tee siis rohkeasti lisää kauppaa luottovakuutuksen avulla ja tee pomo iloiseksi.

Käy lukemassa lisää luottovakuutuksesta täältä.
 

 

Share this article on

Read more